Even iets over mij

Praktijk Sylvana - Sylvana Tomaello - Over mij

Sylvana Tomaello (1956)

Bij mij zijn verbinding, contact, omzien naar elkaar, aandacht voor wie of wat je bent, compassie en mededogen kernwaarden die ik graag uitstraal en in praktijk breng zodat jij en ik onze ware IK mogen laten stralen. Zodat wij ons eigen leven, onze omgeving en daardoor de wereld om ons heen een stukje mooier maken.

De vijf G’s: Gezond, Gelukkig, Gehoord, Gezien en Geliefd!!!!!

In de jaren die nu achter mij liggen heb ik mijn talenten, interesses, moederschap, nieuwsgierigheid, honger naar kennis op het gebied van psychologie, opvoedkunde, spiritualiteit, enthousiasme, liefde voor het leven, kinderen en gezinnen, mogen voeden, ontdekken en ontplooien. Door al het prachtige werk in het onderwijs, in mijn praktijk als remedial teacher en later als ouder- en kindcoach heb ik alles wat ik in me had mogen delen, geven en ontvangen. Ik ben hier super dankbaar voor.

Behoefte en verlangen om mijn schatten te delen

Ik voel nu steeds minder de behoefte om studies te volgen of aan elke workshop die mij interessant lijkt deel te nemen om mezelf te verrijken. Wat mij nu verrijkt is het leven zoals het geleefd wordt en alles wat ik nu tegen kom te omarmen zoals het komt, te laten zijn zoals het is en hiervan met volle teugen te genieten. En als er niets te genieten is dat op dat moment ook wat het is.
De behoefte en het verlangen om te delen van mijn schatten, mijn ervaringen en van wie ik ten diepste ben zit in mij en dat ga ik aan jou/jullie aanbieden.

Hopelijk wordt dit een mooie vruchtbare uitwisseling.

 

“Onze kinderen zijn kinderen van de nieuwe tijd. Een opvoeding die hen bewust maakt van hun innerlijke wereld en van hun eigen kracht zal hen de moed geven om van binnen uit te leven.”