Even iets over mij

Praktijk Sylvana - Sylvana Tomaello - Over mij

Sylvana Tomaello (1956)

Bij mij zijn verbinding, contact, omzien naar elkaar, aandacht voor wie of wat je bent, compassie en mededogen kernwaarden die ik graag uitstraal en in praktijk breng zodat jij Jouw ware IK  mag laten stralen. Zodat jij jouw eigen leven, jouw omgeving en daardoor de wereld om je heen een stukje mooier maakt.

De vijf G’s: Gezond, Gelukkig, Gehoord, Gezien en Geliefd!!!!!

In de jaren die nu achter mij liggen heb ik mijn talenten, interesses, moederschap, nieuwsgierigheid, honger naar kennis op het gebied van psychologie, opvoedkunde, spiritualiteit, enthousiasme, liefde voor het leven, kinderen en gezinnen, mogen voeden, ontdekken en ontplooien. Door al het prachtige werk in het onderwijs, in mijn praktijk als remedial teacher en later als ouder en kind coach heb ik alles wat ik in me had mogen delen, geven en ontvangen. Ik ben hier super dankbaar voor.

Wat mij nu verrijkt is het leven zoals het geleefd wordt en alles wat ik nu tegen kom te omarmen zoals het komt, te laten zijn zoals het is en hiervan met volle teugen te genieten. En als er niets te genieten is, is dat op dat moment ook wat het is.

De behoefte en het verlangen om te delen van mijn schatten, mijn ervaringen en van wie ik ten diepste ben zit in mij en dat wil ik graag met jou delen.