Even iets over mij

foto sylvana 2021

Sylvana Tomaello (1956)

Bij mij zijn verbinding, contact, omzien naar elkaar, aandacht voor wie je ten diepste bent, compassie en mededogen kernwaarden die ik graag uitstraal en in praktijk breng zodat jij Jouw ware IK mag laten stralen. Zodat jij jouw eigen leven, jouw omgeving en daardoor de wereld om je heen mooier maakt.

De vijf G’s: Gezond, Gelukkig, Gehoord, Gezien en Geliefd!

In de jaren die nu achter mij liggen heb ik mijn talenten, interesses, moederschap, oma-schap, nieuwsgierigheid, honger naar kennis op het gebied van spiritualiteit, opvoeding, levenskunst psychologie, enthousiasme, liefde voor het leven en de natuur, kinderen en gezinnen, mogen voeden, ontdekken en ontwikkelen. Door al het prachtige werk in het onderwijs en in mijn praktijk heb ik alles wat ik in me had mogen delen, geven en ontvangen. Ik ben hier super dankbaar voor.

Ik heb altijd interesse gehad in vragen zoals: wat is de zin van het leven? Waarom zijn wij hier op aarde? Is er leven na de dood? Waar zijn onze geliefde dierbaren na het verlaten van deze aarde? Kunnen wij contact met hen maken? Zo ja, hoe dan? Waarom sterven er kindjes vlak na of tijdens hun geboorte of zelfs al eerder? Waarom is het zo belangrijk om te weten of je één van een tweeling bent waarvan de ander nooit geboren is en al vroegtijdig is overleden.
Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.

Deze thematieken heb ik altijd erg boeiend gevonden. Heel veel vragen zijn beantwoord en heb ik geïntegreerd in wie ik ben.
Ik heb er veel over gelezen en opleidingen in gevolgd. Alles wat ik leerde, nuttig en boeiend vond bracht ik gelijk in de praktijk en kon ik andere mensen mee helpen.
Het is onderdeel van wie ik ben.

De behoefte en het verlangen om te delen van mijn schatten, mijn ervaringen en van wie ik ten diepste ben zit in mij en dat doe ik met Liefde.

 

Foto gemaakt door: Sylvia Teunissen van iWish Design