Even iets over mij

foto sylvana 2021

Sylvana Tomaello (1956)

Bij mij zijn verbinding, contact, omzien naar elkaar, aandacht voor wie je ten diepste bent, compassie en mededogen kernwaarden die ik graag uitstraal en in praktijk breng.

De vijf G’s: Gezond, Gelukkig, Gehoord, Gezien en Geliefd! worden is voor ieder mens belangrijk. Als deze in balans zijn is het leven heerlijk om te leven.

In de jaren die nu achter mij liggen heb ik mijn talenten, interesses, moederschap, nonna-schap, (Italiaans voor oma), nieuwsgierigheid, honger naar kennis op het gebied van spiritualiteit, opvoeding, levenskunst, psychologie, enthousiasme, liefde voor het leven en de natuur, kinderen en gezinnen, mogen voeden, ontdekken en ontwikkelen. Door al het prachtige werk in het onderwijs en in mijn praktijk heb ik alles wat ik in me had mogen delen, geven en ontvangen. Ik ben hier super dankbaar voor.

Ik heb altijd interesse gehad in vragen zoals: wat is de zin van het leven? Waarom zijn wij hier op aarde? Is er leven na de dood? Waar zijn onze geliefde dierbaren na het verlaten van deze aarde? Kunnen wij contact met hen maken? Zo ja, hoe dan? Waarom sterven er kindjes vlak na of tijdens hun geboorte of zelfs al eerder? Waarom is het zo belangrijk om te weten of je één van een tweeling bent waarvan de ander nooit geboren is en al vroegtijdig is overleden.
Zo kan ik nog wel een poosje doorgaan.

Deze thematieken heb ik altijd erg boeiend gevonden. Heel veel vragen zijn beantwoord en heb ik geïntegreerd in wie ik ben.
Ik heb veel gelezen, opleidingen gedaan, zelfonderzoek en persoonlijke bewustwording wegen bewandeld. Ik raak nooit uitgeleerd.

Alles wat ik leerde, nuttig en boeiend vond bracht ik gelijk in de praktijk en kon ik andere mensen mee helpen. Ik deel graag van wat ik kan, heb en ben.
Dat is wie ik ben.

De behoefte en het verlangen om te delen van mijn schatten, mijn ervaringen en van wie ik ten diepste ben zit in mij en dat doe ik met Liefde.
Ook voor jou!!!!

Foto gemaakt door: Sylvia Teunissen van iWish Design